Григор Димитров започна с победа на турнира от сериите АТР

...
Григор Димитров започна с победа на турнира от сериите АТР
Коментари Харесай

Григор Димитров стартира убедително в Пекин

Григор Димитров стартира с победа на шампионата от сериите АТР 500 в Пекин. Най-добрият български тенисист се наложи над Тенис Сандгрен (САЩ) със 7:5, 6:3 за 84 минути игра. Григор трябваше да стартира присъединяване си в шампионата против Райън Харисън, който обаче се отхвърли и на негово място като " благополучен губещ " в главната скица влезе Тенис Сандгрен. Американецът отпадна в квалификациите от Васек Поспишил. 

Димитров първи стигна до пробив в мача. В шестия гейм Григор изоставаше с 15:40, само че направи страхотна серия, която му донесе брейк за 4:2. Българинът затвърди и поведе с 5:2, само че Сандгрен понижи, а малко по-късно съумя и да върне пробива за 5:4. Последваха два разменени гейма, само че при 6:5 Димитров съумя от четвъртата си точка за пробив да вземе сета.

Втората част стартира добре за Григор, който проби във втория гейм, а след това затвърди за 3:0. До края на мача Димитров не позволи съмнения в своя начален удар и завоюва сета, а с това и мача.

Следващият конкурент на Димитров е Душан Лайович, против който води с 1-0 победи в общия баланс. Успехът над сърбина пристигна през 2016 година в Чънду.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР