Григор Димитров започна по най-добрия начин участието си на турнира

...
Григор Димитров започна по най-добрия начин участието си на турнира
Коментари Харесай

Григор след победата: Днес беше един изключително положителен ден на корта за мен

Григор Димитров стартира по най-хубавия метод присъединяване си на шампионата във Виена, откакто не срещна особени усложнения в мача си със международния номер 20 Лоренцо Музети и преодоля неговата опозиция с крайното 6:3 6:4. Българинът показва най-хубавото от своята игра и неслучайно не загуби нито един път своето подаване, а след това самият той изрази удовлетворение от представянето си в конфликта:

Григор, до момента не беше побеждавал Лоренцо, който те надигра в Акапулко преди две години. Какво беше особеното този път?

- Този мач беше доста от дълго време. Лоренцо е страховит състезател, който е доста мощен и от двете страни. Много надарено момче. Първите мачове постоянно са тежки, а аз си взех и къса отмора, само че се усещах чудесно през целия мач и не изгубих ритъма си в нито един миг. Днес беше един извънредно позитивен ден за мен на корта и съм в действителност удовлетворен от нивото си.

През цялото време беше подкрепян от българската аудитория, която не спря да скандира твоето име. Колко особено е това?

- Публиката е в действителност невероятна и се завръщам всяка година с голямо предпочитание тук. Прекрасно е да имам толкоз сериозна българска поддръжка, само че и останалата част от публиката беше чудесна и в действителност ме накара да се усещам особено, както всеки различен път - съобщи Григор по време на изявленията си на корта.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР