Григор Димитров записа втора убедителна победа и се класира за

...
Григор Димитров записа втора убедителна победа и се класира за
Коментари Харесай

Дребничък абонат на Гришо стои на пътя му към среща с Новак Джокович

Григор Димитров записа втора безапелационна победа и се класира за третия кръг на шампионата от Големия шлем " Ролан Гарос ". Във втория си дуел във френската столица Димитров се наложи с 6:0, 6:4, 6:3 над Борна Чорич от Хърватия. Срещата продължи 1 час и 51 минути.

Това е втора трисетова победа за Григор на шампионата. В първата си среща той се наложи над американеца Маркос Хирон с 6:1, 6:1, 6:1.

Поставеният под номер 18 в схемата Димитров не даде гейм в първия сет и го завоюва за 29 минути. Във втората част Гришо проби при 5:4 с цел да поведе с 2:0. В третия сет Димитров още веднъж доминираше на корта и завоюва с 6:3.

В третия кръг Димитров ще играе против №15 в схемата Диего Шварцман от Аржентина. В началото на този месец Григор разгроми дребниячкият, само че, доста повратлив и несклоняем конкурент на Мастърса в Мадрид с 6:0, 6:3. Това ще бъде пети двубой сред Димитров и аржентинеца, като досега първата ни ракета води с 3-1 победи в общия баланс посред им. Евентуален противник на Димитров на осминафиналите е Новак Джокович. Срещата сред хасковлията и Шварцман ще се състои на следващия ден.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР