Григор Димитров записа трета поредна загуба в рамките само на

...
Григор Димитров записа трета поредна загуба в рамките само на
Коментари Харесай

Гришо даде истинска битка на Циципас, но нервите на гръка се оказаха по-здрави

Григор Димитров записа трета поредна загуба в рамките единствено на месец от Стефанос Циципас, само че този път борбата им във втория кръг на „ Мастърса “ в Рим бе най-оспорваната до момента, завършвайки 1:2 в интерес на гръка.

Първият сет стартира напълно по усета на Циципас, като той реализира пробив още при първото подаване на българина. Той затвори тази част с лекост с 3:6.

Съдбата обаче се прекатурна в края на втория сет, когато Григор още веднъж изгуби на собствен сервис при 3:3, само че по-късно направи серия от 14 следващи точки, с цел да изравни резултата до 7:5.

Третият сет продължи над 1 час, с цел да забележим тенис от най-висока класа и от двете страни на мрежата. Хасковлията едвам не затвори мача при 5:4, стигайки до мачбол, само че Стефанос откри сили, с цел да завоюва гейма на собствен сервис. До втори мачпойт се стигна и при 6:5, само че още веднъж гръцкият тенисист показва доста здрави нерви, с цел да прати срещата в тайбрек. Там нещата потеглиха напълно в интерес на Циципас и той натрупа задатък от 5 точки, с цел да може най-после да затвори срещата при 4:7.

STEFANOS SURVIVES
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР