Григор Димитров записа победа на сингъл и загуба на двойки

...
Григор Димитров записа победа на сингъл и загуба на двойки
Коментари Харесай

Григор с победа и загуба в Абу Даби

Григор Димитров записа победа на сингъл и загуба на двойки в последния ден на демонстративния екипен шампионат Световна тенис лига в Абу Даби. Неговият отбор Кайтс отстъпи на финала и трофеят отиде за противника от Ийгълс. Това е втори издание на шоу шампионата.

В последния мач на сингъл българинът надигра Андрей Рубльов с 6:3 и се стигна до продължение. В него Димитров трябваше да завоюва три следващи гейма, до момента в който руснакът се нуждаеше от един. В последна сметка двамата си размениха по един гейм за крайното 7:4 и това даде купата на Ийгълс.

Преди това Григор загуби на двойки в тандем с Лойд Харис от Даниил Медведев и с 3:6. Руснаците направиха един пробив в осмия гейм и това бе основният миг.

Веднага по-късно София Кенин победи Арина Сабаленка с 6:4 и Ийгълс поведоха с 25:19 в общия резултат на шампионата, в който мачовете се играят по един сет.

В последния дуел Димитров завоюва значимия пети гейм, с цел да докара нещата до продължения. Но не съумя да обърне общия резултат от финала.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР