Григор Димитров загуби с 4:6, 1:6 от Рафаел Надал в

...
Григор Димитров загуби с 4:6, 1:6 от Рафаел Надал в
Коментари Харесай

Нищо ново: Гришо падна от Надал

Григор Димитров загуби с 4:6, 1:6 от Рафаел Надал в 1/8-финал от тенис шампионата в Монте Карло и записа 12-о проваляне в 13 мача с испанеца, който го отстрани от конкуренцията и през предходната година.

Първият сет продължи съвсем час, а Надал пропусна да пробие Димитров във втория гейм с два брейк пойнта. Все отново при идващото сервиране на Гришо испанецът го проби и поведе с 3:1. При 4:2 за Надал Димитров сподели, че не се е предал и записа пробив, след което го затвърди. При 5:4 за Надал Григор сервира, само че не съумя да си вземе гейма и изостана с 0-1 (4:6).

Надал стартира мощно втория сет, проби Григор и небрежно поведе с 3:0. Испанецът имаше брейк пойнт и в четвъртия гейм при сервис на Димитров, само че българинът съумя да се избави от следващ пробив и направи резултата 1:3. Испанецът въпреки всичко стигна до пробив и откакто взе своя сервис, проби Григор за 1:5. Това беше последният сервис гейм за Димитров, защото Надал не позволи изненада и завърши срещата за малко над час и половина с 6:1./blitz.bg

На 1/4-финалите Надал ще се изправи против Гуидо Пея, победил по-рано през днешния ден Марко Чекинато в три сета (6:4, 4:6, 6:4). За Григор пък следва присъединяване в конкуренцията в Барселона, която започва на 22 април.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР