Григор Димитров загуби с 2-6, 4-6 от №21 в света

...
Григор Димитров загуби с 2-6, 4-6 от №21 в света
Коментари Харесай

Григор се размина с финал в Индиън Уелс след загуба от Нори

Григор Димитров загуби с 2-6, 4-6 от №21 в света Камерън Нори от Англия и не съумя да се класира за финалната среща на Мастърс 1000 шампионата в Индиън Уелс. Българинът не сподели играта си от обратите против първенеца на US Open и " Мастърс " -а в Торонто Медведев и против първенеца на " Мастърс " -а в Маями Хуркач.

За отбелязване е, че това беше първо присъединяване на полуфиналите в Индиън Уелс.

Срещата стартира със сервис гейм на Григор. Той поведе с 40-30, само че загуби идващите три разигравания. Нори затвърди пробива си, а по-късно взе още два следващи гейма. Едва тогава Димитров съумя да се разпише с цел да понижи изоставането си на 1-4. Българинът стигна и до първия си пробив за 2-4, само че загуби идващите два гейма, а с това и сета с 2-6.



Втората част още веднъж стартира неприятно за Димитров. Той загуби първите два гейма, а по-късно съумя да понижи с гейм на личен сервис. При 1-2 Гришо стигна до точка за пробив, само че не съумя да се възползва. Димитров продължаваше да се бори до дъно макар тежката си обстановка, само че не успяваше до дъно да оползотвори възможностите си. До края двамата тенисисти не съумяха да стигнат до нова точка за пробив и Нори затвори мача в своя изгода за 1 час и 27 минути игра.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР