Григор Димитров загуби от французина Жереми Шарди с 4:6, 4:6

...
Григор Димитров загуби от французина Жереми Шарди с 4:6, 4:6
Коментари Харесай

Григор Димитров отпадна от 90-тия в света

Григор Димитров загуби от французина Жереми Шарди с 4:6, 4:6 и отпадна в третия кръг на "Мастърс " шампионата в Маями. Поставеният под №3 в схемата българин започва в конкуренцията с поврат против германеца Максимилиан Мартерер, само че още във втория си мач разочарова и отстъпи на 90-ия в света Шарди, който го проби по един път в двата сета, написа "Блиц ". Така Григор още веднъж не съумя да продължи напред след ранните си отпадания преди този момент в Дубай и Индиън Уелс.

В първия сет двамата печелеха подаванията си до последния десети гейм, в който Шарди стигна до пробив и победи с 6:4. Григор имаше единствено един късмет да пробие подаването на противника в петия гейм, само че го пропусна.

Втората част бе като огледална на първата, започвайки по същия метод и завършвайки още веднъж с пробив за французина в последния гейм.

Първата ракета на България позволи втора загуба от Шарди при петия им конфликт. В първите два кръга международният №90 отстрани Рожерио Дутра Силва и сънародника си Ришар Гаске, а на осминафиналите чака спечелилия от срещата сред Милош Раонич и Диего Шварцман.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР