Григор Димитров за последно беше финалист в ATP надпревара на

...
Григор Димитров за последно беше финалист в ATP надпревара на
Коментари Харесай

Време за 1/2-финали: Григор излиза в опит да спре негативната си серия срещу Зверев

Григор Димитров за последно беше финалист в ATP конкуренция на открити твърди кортове, когато се поздрави със завоюването на трофея от Мастърса в Синсинати през 2017-а година. Сега обаче българинът е доста покрай това да постави завършек на тази тенис суша, откакто записа втора поредна двусетова победа на конкуренцията в Чънгду, надигравайки безпроблемно Кристофър О` Конъл.

Сега обаче следва конфликт с най-високоранкирания състезател в конкуренцията, а точно Александър Зверев. Топ поставеният изпитва съществени съмнения до момента в хода на надпреварата и е цяло знамение, че доближи до полуфиналите в китайския град, само че несъмнено ще има психическо преимущество в идната си среща с най-хубавия български тенисист, имайки поради по какъв начин го е надигравал на три пъти от началото на годината и общо шест следващи пъти.

Двубоят сред Григор и Зверев е подложен под номер три в програмата на централния корт за понеделник и се чака да започва не преди 14:30 часа българско време, а вие още веднъж бихте могли да го наблюдавате посредством линковете на нашия уебсайт:

Програмата за понеделник в Чънгду (стартират не преди 10:30 часа българско време)

1. Нуно Борхес / Артур Риндеркнеш - Франсиско Кабрал / Рафаел Матос

2. Роман Сафиулин - Лоренцо Музети

3. Григор Димитров - Александър Зверев (не преди 14:30 часа)

4. Садио Думбия / Фабиен Ребул - Маркос Гирон / Рубин Статам

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР