Григор Димитров за пореден път взе участие в кратките видеа

...
Григор Димитров за пореден път взе участие в кратките видеа
Коментари Харесай

Григор към 18-годишното си аз: Наслаждавай се на всеки момент и винаги бъди себе си

Григор Димитров за следващ път взе присъединяване в късите видеа за сметките в обществените медии на АТР Тура, в които тенисистите дават отговор на въпроси или извършват разнообразни провокации. В днешното видео най-хубавият български тенисист трябваше да отговори на въпроса - " Какво би посъветвал 18-годишното си аз? ", като родната ни първа ракета сподели следното: " Продължавай да се наслаждаваш на приключението и постоянно бъди правилен на себе си, както и не спирай да се раздаваш на макс. ", гласеше посланието на Гришо към неговата тийнейджърска версия.

В по този начин наречената игра още присъединяване пък взеха Андрей Рубльов, Алекс де Минор, Жижен Жанг, Феликс Оже-Алиасим, Себастиан Корда и Хуберт Хуркач, от които в типично собствен жанр руснакът подходи леко шеговито и сподели, че би посъветвал 18-годишното си аз оптимално бързо да стартира работа със настоящия му Фернандо Висенте. Де Минор показа отговор, сходен на този на Димитров, до момента в който китаецът Жанг навлезе по-дълбоко в тематиката и загатна, че посъветвал младата си версия да бъде по-внимателна със здравословното си положение и най-много със своето коляно, както и в никакъв случай да не се предава, без значение от ранга на компликациите, пред които се изправя.

В свършек Оже-Алиасим, Корда и Хуркач пък се сплотиха към общото мнение, споделено ни по-рано от Гришо и Демона, като също акцентираха върху това, че би трябвало най-много да се наслаждаваш на всичко, получено в хода на кариерата си, и най-много да бъдеш благополучен. За най-хубавия ни тенисист пък противоположна поява на корта следва едвам през март за Мастърсите в Индиън Уелс и Маями, откакто през вчерашния ден стана ясно, че българинът е избрал да се откаже от присъединяване си в Акапулко идната седмица.
   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР