Григор Димитров за пореден път разкри повече за отношенията си

...
Григор Димитров за пореден път разкри повече за отношенията си
Коментари Харесай

Григор Димитров: Синът на Бекъм ще стане добър тенисист

Григор Димитров за следващ път разкри повече за връзките си с легендата на международния футбол Дейвид Бекъм и фамилията му. Оказва се, че Григор продължава да оказва помощ на сина на Бекъм - Ромео, който интензивно се занимава с тенис.

"Винаги, когато съм в Лондон, се пробвам да упражнявам с Ромео. Познаваме се от известно време. Те са ужасно семейство. Дейвид и Виктория са доста толерантни и постоянно ми задават доста въпроси свързани с Ромео. Прекрасно е да следя хубавите им взаимоотношения, " показа Григор Димитров преди списание Hello.

Още през предходната година Димитров сподели фотоси в обществените мрежи с семейството на Бекъм. В последните дни Ромео не пропусна да посети кортовете в Лондон и даже тренира с един от локалните любимци Кайл Едмънд. Неотдавна пък се срещна с актуалната и някогашната №1 при дамите Симона Халеп и Каролина Вожняцки. Григор е на мнение, че дребният Бекъм има сериозен капацитет.

"Ромео е огромен тенис почитател. Справя се добре и почтено казано ми се коства много надарен. Ако продължава в същия дух, то той ще стигне надалеч. Много е предан и аз постоянно бих го насърчил при сходно държание. Ако ще преследваш нещо, то би трябвало да го правиш до дъно. "

Оказва се, че към шампионата в Куинс този сезон Димитров не е съумял да се види с Бекъм и сина му. "Не съм ги виждал, графиците ни са много натоварени. Тренирам всеки ден. Те също са доста заети. В идващите седмици и това ще стане. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР