Григор Димитров явно е решил да къса нервите ни този

...
Григор Димитров явно е решил да къса нервите ни този
Коментари Харесай

Григор победи френски ветеран след кошмарен старт

Григор Димитров очевидно е решил да къса нервите ни този сезон. Най-добрият ни тенисист стигна до поврат против Жулиен Бенето и се класира за четвъртфиналите на шампионата на трева в Куинс.

Шампионът от 2014 година загуби първия сет, само че реализира триумф с 4:6, 6:3, 6:3 против 35-годишния французин. Българинът ще спори за място на полуфиналите с спечелилия от дуела сред Танаси Кокинакис и Данил Медведев.

Началото споделя всичко! Григор започва с непредизвикана неточност, което бе последвано от две следващи двойни неточности и се озова в обстановка 0:40. Българинът избави две благоприятни условия за пробив, само че нова двойна неточност подари гейма на противника му.

Така общият баланс към този момент е 3:2 триумфа за нашето момче. Бенето е спечелил близо 8,5 милиона $ от наградни фондове в своята кариера, което е с почти 200 хиляди по-малко от Григор. Той обаче се оплаква напоследък от разнообразни контузии, като през този сезон е изиграл едвам 10 срещи.

Припомняме преди този момент Гпишо записа безапелационен триумф на старта против американеца Райън Харисън.

Пътят към нова купа на този корт е отворен пред нашето момче след няколко сензации. Световният номер 1 Анди Мъри и вторият подложен на тенис шампионата Стан Вавринка отпаднаха още в първия кръг. Заедно с Милош Раонич станаха част от сензационните резултати в британската столица.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР