Григор Димитров влезе в кухня за бездомни, която е част

...
Григор Димитров влезе в кухня за бездомни, която е част
Коментари Харесай

Григор Димитров влезе в кухня за бездомни

Григор Димитров влезе в кухня за бездомни, която е част от обществената самодейност Miami Rescue Mission. Институцията е на съвсем 100 години, оповестява dir.bg.

Българската звезда в тениса помагаше с приготвянето на порциите за обществено слабите от района като част от благотворителната самодейност на ATP и уредниците на Мастърс шампионата в Маями.

Редом с Григор в кухнята "работиха " за към час Гарбине Мугуруса, Давид Ферер, Борна Чорич и Анет Контавейт - също звезди, които ще гледаме на корта в Маями от през днешния ден. Те разпределяха храната от специфичните банки, с цел да я подготвят за разпределяне на бездомни и обществено слаби.

В същото време още от асовете в тениса се включиха в самодейността на "други фронтове ", като Доминик Тийм, Кики Бертенс и Гуидо Пея боядисваха и почистваха парка Miami Gardens, а Александър Зверев и Джон Иснър влязоха в подслон за домашни любимци.

Саша Зверев даже прибра едно от кутретата, с които си играеше другарски в продължение на над половин час. Известният с обвързаност към кучета Зверев ще одобри и това в дома си.

Вечерта след благотворителната акция, част от играчите изкараха на частно празненство, където Григор се засече с швейцареца Стан Вавринка, който към този момент е надълбоко обвързван с България.

На корта Димитров още чака първия си противник, който ще стане прочут след утрешния мач от първия кръг сред Беноа Пер и Фелисиано Лопес.

Преди година Гришо стигна 1/16-финал в Маями и има да пази 35 точки за ранглистата на ATP в шампионата. Ако успее да преодолее първия си противник, българинът ще си подсигурява, че най-малко няма да губи актив след конкуренцията.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР