Григор Димитров винаги е имал репутацията на един от тенисистите

...
Григор Димитров винаги е имал репутацията на един от тенисистите
Коментари Харесай

Извънземен рефлекс: Григор се озова на земята, но нанесе решителния удар и проби

Григор Димитров постоянно е имал репутацията на един от тенисистите с най-богат механически боеприпас и в никакъв случай не се е колебаел да го употребява в цялостния му капацитет. В предишното даже прекомерното доста варианти пред българина са се превръщали в недостатък, тъй като той постоянно е имал проблеми при избора си на удари, само че в този момент е изцяло наясно със своята игра и знае чудесно кой е точният миг, с цел да изненада съперника си.

Днес някогашният номер три сподели в цялостна степен тактическото си израстване и действаше изцяло дисциплинирано на корта, изчаквайки точния миг, с цел да усили натиска върху своя противник Александър Зверев. В последна сметка обаче, то тъкмо един момент на гениална импровизация значително се оказа с главната роля за първия триумф на нашия съотечественик над германеца в последните 10 години.

Става въпрос за разиграванието в седмия гейм на третия сет, когато Григор таман си беше обезпечил два следващи брейкбола. Тогава Димитров реши да поеме нещата в свои ръце и нападна мрежата, единствено че последва късметлийски минаващ удар от бекхенд на четвъртия подложен, откакто топката докосна филето и изглеждаше, че ще премине около родния ни представител, само че той имаше напълно други проекти и легна на земята, откъдето изигра фамозно печелившо воле и на процедура осъществя решителния пробив за изхода на конфликта.

Grigor Dimitrov that is RIDICULOUS
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР