Григор Димитров вече е на родна земя! Голямата българска звезда

...
Григор Димитров вече е на родна земя! Голямата българска звезда
Коментари Харесай

Григор Димитров вече е в България и тренира за Sofia Open 2022

Григор Димитров към този момент е на родна земя! Голямата българска звезда на международния тенис тренира в София за присъединяване си на Sofia Open 2022! Седмото издание на шампионата от сериите ATP 250 в " Арена Армеец " е от 25 септември до 2 октомври!

Любимецът на българските почитатели не крие вълнението си, че ще играе пред българска аудитория. " Винаги когато се прибирам, чувствам напълно друга сила. Тази сила постоянно ми е пособия, във всеки един миг ", сподели Димитров в изявление за формалния уебсайт на Sofia Open в навечерието на шампионата.

С какво би сравнил страстта да играе АТР конкуренция вкъщи? " Несравнимо е. За мен това е доста персонално преживяване ", споделя Григор.

Най-добрият български тенисист в историята е първенец в София през 2017 година.

" 2017-а като цяло беше доста забавна за мен. Идвайки да играя в България, имах доста положителни триумфи преди този момент, играх много положителни мачове. Чувствах се на равнище, което ме караше да мисля и имам вяра, че мога да направя доста повече през самата година. И просто желаех да употребявам инерцията от шампионата в София. Особено след финала, след купата бях толкоз въодушевен, само че и също толкоз изтощен. Но пък това ми оказа помощ по време на сезона в обособени моменти и шампионати. Просто ми даде мощ ", показа Димитров.

Дали е подготвен да целуне корта в София още един път като първенец през тази година? " Надявам се. Разбира се, това е задачата. По-важното обаче е това, че ще играя пред родна аудитория. Разбира се, резултатът е значим, само че цялото това напрежение, което ще изпитвам, тъй като е неизбежно, то идва от мен. Но знам, че с поддръжката и с хубавите мемоари, които имам от Sofia Open, сигурно ще се усещам по-добре. Но също по този начин се надявам - за какво не да го направя още един път... Да, вълнувам се ", сподели още Григор в изявлението си за Sofia Open.

Билетите за седмото издание на тенис шампионата в София са в продажба - онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.

Шоуто на Sofia Open 2022 е обезпечено!

Вземете билети в този момент:

https://www.eventim.bg/bg/bileti/sofia-open-2022-sofia-sports-hall-arena-armeec-569177/event.html
 Жребият за Sofia Open 2022 е на следващия ден
Жребият за Sofia Open 2022 е на следващия ден

От 14:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР