Григор Димитров в последните седмици демонстрира, че отново се намира

...
Григор Димитров в последните седмици демонстрира, че отново се намира
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров срещу Николас Джари в 1/4-финалите на Мастърса в Шанхай!

Григор Димитров в последните седмици показва, че още веднъж се намира в оптималната си спортна форма и след серия от мощни резултати, то в хода на актуалната седмица пристигна " черешката на тортата " за първата ни ракета, откакто той повали топ поставения и международен номер две Карлос Алкарас на Мастърса в Шанхай. По този метод българинът заслужи мястото си в четвъртфиналната фаза на конкуренцията в китайския град, изравнявайки най-хубавото си достижение в надпреварата, като в опит да се класира за финалната четворка в шампионата, му следва да се изправи против двуметровия колос Николас Джари.

Чилиецът, ранкиран под номер 22 в международната класация все още, се любува на несъмнено най-силния си сезон все още, откакто завоюва трофеите на равнище АТР в родния си Сантяго и в Женева, точно където на финала пречупи съпротивата на Гришо в поредни сетове. Предимството от 2:0 триумфа в интерес на Джари в съперничеството му с най-хубавия ни тенисист пък надалеч не би трябвало да се взима под чак такова внимание, поради обстоятелството че за разлика от предходните им две надпревари, провели се на клей, то днешният им дуел ще бъде на твърда настилка.

Самата четвъртфинална борба на Мастърса в Шанхай пък бе отредено да попадне измежду срещите от дневната сесия на централния корт през днешния ден, като това значи, че упованията са конфликтът да започва в 11:30 часа българско време, а вие не би трябвало да забравяте, че в случай че желаете да наблюдавате онлайн дуела сред Григор Димитров и Николас Джари, то можете да го сторите на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР