Григор Димитров утре следобед ще дебютира на финалите на АТР

...
Григор Димитров утре следобед ще дебютира на финалите на АТР
Коментари Харесай

Гришо се прицели в титлата в Лондон

Григор Димитров на следващия ден следобяд ще дебютира на финалите на АТР в Лондон, където жребият му отреди да е в една група с Рафаел Надал, Доминик Тийм и Давид Гофен. Най-добрият ни тенисист даде изявление, в което сподели убеденост и бе безапелационен, че задачата му е да побеждава, а не просто да взе участие.

" Нямам самообладание за понеделник. Тази година реализирах доста положителни резултати. Имаше доста върхове и падения, тъй че направя ли си равносметка, хубаво е, че стигнах до този стадий ", сподели българинът, припомняйки, че преди няколко сезона бе доста покрай класиране, само че не съумя.

" Този път съм тук и желая да извлека максимума. "

Първата ни ракета поговори за усещанията си от " О2 сцена ":

" Много по-различно е от всички останали шампионати. Контрастът е голям, само че в същото време виждаш познати играчи. Интересно е. Всичко е доста добре проведено – качваше се на дребна лодка, идваш на корта, а арената е впечатляваща, провокира благоговение. "

" Целта ми е да надвивам. Побеждавал съм всички в Лондон с изключение на Роджър, това е доста положително. Тук не съм единствено за присъединяване, а да дам най-хубавото от себе си. Всеки мач ще значи доста за мен. Във всеки мач ще дам 100%. Това важи и за останалите, всеки желае да печели. Няколко гейма ще създадат разликата. Всички сме правили верните неща, с цел да сме тук. Конкуренцията ще е огромна. "

" Няма да се пробвам да върша нещо друго. Просто е – имаш същия корт и играеш против съперници, против които постоянно си играл. Форматът е друг, само че това не значи, че всичко се трансформира ", сподели Димитров, съобщи Sporta.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР