Григор Димитров трябваше да отсъства от кортовете за повече от

...
Григор Димитров трябваше да отсъства от кортовете за повече от
Коментари Харесай

Григор Димитров започва във Вашингтон срещу съперник, от когото не е губил

Григор Димитров трябваше да отсъства от кортовете за повече от месец, откакто получи контузия в региона на бедрото по време на откриващия си дуел от Уимбълдън, само че към този момент всичко това е зад тила на българина, който е подготвен да се завърне в игра за ATP 500 шампионата във Вашингтон. Там нашият съотечественик е подложен под номер пет и стартира присъединяване си непосредствено от втория кръг, а към този момент е прочут и неговия противник.

Става дума за френския деец Адриан Манарино, който нямаше особени проблеми против локалния представител Брадли Клан и го надигра с 6:2 6:4. Досега международният номер 67 и Димитров са се срещали три пъти посред, като родният ни представител е печелил всеки един от тези мачове, в които левичарят има единствено един взет сет.

34-годишният състезател прави относително неуверен сезон и има 12 победи, както и също толкоз провали, само че през предходната седмица се класира за четвъртфиналите в Атланта и има извънредно богат механически боеприпас. Все отново Григор очевидно знае по какъв начин да се оправя със съпротивата на Манарино и се надяваме да го направи още веднъж в сряда, когато ще се организира четвъртия конфликт от тяхното съревнование.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР