Григор Димитров тренира под ръководството на Андре Агаси в Мелбърн.

...
Григор Димитров тренира под ръководството на Андре Агаси в Мелбърн.
Коментари Харесай

Григор Димитров тренира с Агаси в Мелбърн

Григор Димитров тренира под управлението на Андре Агаси в Мелбърн. Американската легенда е в Австралия, като дава препоръки на българина и ще му оказва помощ по време на първия шампионат от Големия шлем за годината. Агаси работи в тандем с Даниел Валверду, а двамата го съветват за разнообразни аспекти от играта. Андре се усеща като вкъщи си в Мебърн. Той има четири трофеи от Откритото състезание на Австралия и е любим на локалните почитатели.

Григор организира подготовка дружно с Кей Нишикори, който му нанесе първата загуба за сезона, откакто го победи на четвъртфиналите в Бризбън. Някои от тренировките на " Мелбърн Парк " са атракция за феновете съвсем, колкото част от мачовете. Днес почитателите можеха да гледат подготвителен мач сред шампионката от предходната година Каролин Вожняцки и Елина Свитолина.

Тримата любимци за купата при мъжете също излязоха на корта. Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович продължиха подготовката си за " Аустрелиън Оупън ". Испанецът тренира с Кайл Едмънд, а сърбинът направи сесия с Давид Гофен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР