Григор Димитров така и не успя да постигне две последователни

...
Григор Димитров така и не успя да постигне две последователни
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров срещу Роберто Карбайес Баена

Григор Димитров по този начин и не съумя да реализира две поредни победи в хода на сегашния клей сезон, което го подтикна да одобри " уайлд кард " за АТР 250 конкуренцията в Женева, провеждаща се през актуалната седмица и предшестваща Откритото състезание на Франция. Най-добрият ни тенисист съумя да влезе в схемата като чегвърти подложен и следва да открие присъединяване си против международния номер 58 Роберто Карбайес Баена.

Испанецът се намира в най-хубавата си форма, като при започване на сезона на алено завоюва трофея на шампионата в Маракеш и доближи върховата си 56-а позиция в международната класация.
До този миг Димитров и Карбайес Баена имат единствено един изигран дуел между тях, който датира от третия кръг на Ролан Гарос 2020, когато испанецът се отхвърли на старта на третата част, а нашият съотечественик бе спечелил безапелационно първите два сета.

Предстоящият конфликт сред двамата е подложен под номер три в програмата на централния корт в Женева и се чака да започва не преди 15:30 часа българско време, а вие ще имате опция да го наблюдавате на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР