Григор Димитров стигна четвърфинал на турнира във Вашингтон с награден

...
Григор Димитров стигна четвърфинал на турнира във Вашингтон с награден
Коментари Харесай

Григор Димитров е на четвъртфинал във Вашингтон

Григор Димитров стигна четвърфинал на шампионата във Вашингтон с награден фонд 2,014 милиона $. Той се оправи с Емил Руусувори след 6-4, 6-3 за час и 47 минути. На старта.

Григор първи изпадна в състояние да избавя собствен сервис гейм още в петия гейм, само че се оправи. След това той проби финландеца за 4-2. После обаче българинът позволи няколко грешки и финландецът изравни за 4-4. Димитров обаче се концентрира, проби още веднъж и взе сета след 6-4.

Във втория сет хасковлията проби в четвъртия гейм и поведе с 3-1. След това той имаше късмет за още един пробив, само че Руусувуори се измъкна. Григор Димитров поведе с 5-2 и пропусна нов пробив, с цел да завоюва мача. Гришо обаче постави точка на спорта в деветия гейм, като го завоюва на нула.

Следващият му противник ще е французинът Юго Юмбер. Юмбер, който е под номер 36 в международната класация, се наложи над Юсуке Ватануки след 6-0, 6-2 за час игра.

Димитров и Юмбер имат два мача досега, и двата извоювани от нашенеца. През 2019-а той се наложи на Мастърса в Париж, а година по-късно победи и в Синсинати.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР