Григор Димитров сподели в интервю за испанския вестник АС, че

...
Григор Димитров сподели в интервю за испанския вестник АС, че
Коментари Харесай

Гришо: Искам да спечеля "Уимбълдън" тази година

Григор Димитров показа в изявление за испанския вестник " Апелативен съд ", че мечтае тази година да завоюва " Уимбълдън ". В момента най-хубавият ни тенисист е в Монте Карло и чака да научи името на противника си за първия шампионат от сезона на червени кортове. Мастърсът в Монте Карло стартира на 14 април.

" Турнирът, който бих желал да печеля през тази година, е " Уимбълдън ". Всеки край в Големия шлем би бил сбъдната фантазия за мен ", призна някогашният номер 3 в света.

Димитров за следващ път изрази възхищението си от тримата огромни в тениса - Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович: " Те са тенисисти, които имат мъдра стратегия и които не престават да работят за своята физическа форма. Напълно заслужават всичко, което са постигнали. Не е елементарно да вършиш това толкоз години. ".

Димитров описа и за компликациите в процеса на възобновяване след мач.

" Мисля, че хората не познават доста добре възстановителния развой, през който прекосяваме. След всяка среща би трябвало да отделя най-малко два часа на възобновяване, с цел да запазя тялото си във форма и да имам опция да изляза за идващия дуел. Добро хранене, ледена баня, процедури. Освен това имаме редица отговорности след всеки дуел, срещи с медиите ", добави Димитров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР