Григор Димитров сподели след категоричния си успех с 3:0 сета

...
Григор Димитров сподели след категоричния си успех с 3:0 сета
Коментари Харесай

Григор Димитров след победата: Не беше лесно

Григор Димитров показа след безапелационния си триумф с 3:0 сета над французина Грегоар Барер и превъзмогването на първия кръг на " Ролан Гарос ", че има някои неща, които затрудняват тенисистите в Париж. Според българина кортовете са мудни, а топките са тежки.

" Много сложна кондиция, изключително в последните 4-5 дни, през вчерашния ден даже не съумях да упражнявам. Исках да остана със себе си и да събера колкото се може повече сила, в действителност беше значимо за днешния ден. След съвсем два дни без тенис, трябваше да се нагодя към изискванията, което е най-важното нещо сега. Всяка една точка е значима. Кортът е много муден, топките са тежки, имах малко проблеми наплитането на ракетите. Да се надяваме, че след два дни ще съм по-добре с тези неща ", разяснява Димитров пред Българска национална телевизия след срещата.

" Не беше елементарно в тези месеци, възобновяване ми лиши малко повече време, в сравнение с чаках. Още малко ми би трябвало да вляза във формата, която бих желал. Чувствам се съвсем 100%. Има моменти, в които към момента чувствам лека отмалялост. Това са последните седмици от сезона и би трябвало да дам всичко от себе си. След това идват задачите за идната година ", добави международният №20.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР