Григор Димитров сподели, че вторият му мач от групите на

...
Григор Димитров сподели, че вторият му мач от групите на
Коментари Харесай

Григор преди решаващата битка: Това е нещо голямо

Григор Димитров показа, че вторият му мач от групите на финалния " Мастърс " в Лондон против Давид Гофен е дуел от национално значение. Първата ни ракета се усеща по този начин като че ли показва пред света цяла България и се вълнува от поддръжката на своите сънародници, които демонстрираха по какъв начин де поддържа роден играч в мача му против Доминик Тийм. Днес Димитров излиза против Давид Гофен след 16:00 часа българско време в борба за класиране на 1/2-финалите.

" Това е нещо огромно освен за мен, а за цяла България – моята татковина. Невероятно е да мога да покажа, че всичко е допустимо. Прескачаш граници, без да има значение от кое място си пристигнал. Всичко зависи само от теб и всичко е в ръцете ти. Хората би трябвало да схванат, че когато си поставиш нещо за цел в съзнанието и ежедневно работиш крепко за него и прескачаш тези граници, лимитът ти е единствено небето. Можеш да мечтаеш всеки ден ", съобщи безпределно стимулираният Григор.

В общите конфликти сред двамата българинът води с 3-1 победи, като единствено тази година двамата се срещнаха 3 пъти. Нашето момче излезе победител в 1/4-финалите на Откритото състезание на Австралия, както и на финала в София. Белгиецът пък съумя да го победи на шампионата от сериите АТР 500 в Ротердам. Иначе първия мач сред двамата тенисисти завърши с триумф на Григор на US Open през 2014.

" Давид направи извънреден завършек на сезона, в който разчиташе на голямо самочувствие и инерция ", сподели водещият ни тенисист за своя иден противник, представен от tenniskafe.com.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР