Григор Димитров сподели, че победата му срещу Лоренцо Сонего на

...
Григор Димитров сподели, че победата му срещу Лоренцо Сонего на
Коментари Харесай

Григор Димитров за успеха над Сонего: Бях солиден в най-важните моменти

Григор Димитров показа, че успеха му против Лоренцо Сонего на старта в Ротердам не е пристигнала след най-хубавия му тенис. Българинът пречупи италианеца в два сета, а това беше първи мач посред им.

Според българина Сонего е доста мощен тенисист, само че е бил победен с нараснала сила и повече точки във значимите моменти.

“Не играх най-хубавия си тенис, само че бях стабилен в най-важните моменти на мач. Това диря, когато ударите ми не вървят. От физическа позиция бях на положително равнище. Исках да видя какво ще би трябвало да направя. Сонего е първокласен тенисист, не съм играл с него. Много е мощен. Имаше доста сила. Знаех, че би трябвало да повиша моята. Мисля, че се оправих “.

„ В момента, в който пристигнах, си споделих, че няма доста време за подготовка. Все отново тя бе добра. Исках да видя по какъв начин се развива обстановката в залата “.

„ Познаваме се от много време, говорихме си през какво съм минал. Уважаваме се. Срещу него няма да е елементарно. Надявам се, че ще съм подготвен за него “, съобщи Димитров за идващия си съперник Мартон Фучович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР