Григор Димитров сподели, че най-неочакваният за него момент през отминаващата

...
Григор Димитров сподели, че най-неочакваният за него момент през отминаващата
Коментари Харесай

Григор: През 2023-та година спечелих мачове, в които не вярвах, че това е възможно

Григор Димитров показа, че най-неочакваният за него миг през отминаващата година е това, че нееднократно в хода на сезона е съумял да победи в мачове, в които надалеч не е чувствал, че е постижимо крайният излаз да бъде в негова изгода. В едно от подмолните видеа с най-хубавите играчи от света на тениса, които режисират от АТР, родната ни първа ракета взе присъединяване и точно на въпроса " кой е най-неочакваният ти миг през годината? " отговори следното: " Имаше няколко мача, в които въобще не чаках да печеля. Един от тях беше в първия кръг на US Open, както и този на шампионата в Пекин. "

Въпросният дуел на старта на Откритото състезание на Съединени американски щати пък вероятно до ден сегашен към момента ни носи голяма еуфория, даже единствено при загатна за него, откакто в Ню Йорк най-хубавият български тенисист реализира първия и все още единствен поврат от 0:2 сета в кариерата си, надделявайки тогава Алекс Молчан. При срещата си от откриващата фаза на шампионата в Пекин пък нашето момче се регистрира с ново ослепително завръщане в конфликта, откакто въпреки и да изоставаше с 2:6 1:5 в съревнованието си с Макензи Макдоналд, то откри сили и нужния си темп на игра, с цел да се поздрави с успеха.

Гришо, заемащ все още позицията на номер 14 в международната класация, също по този начин бе запитан с какво ще запомни тазгодишната си тенис акция, като той уточни турнето си в Азия, където игра четвъртфинал в Пекин, както и полуфинали в Чънгду и на Мастърса в Шанхай. На въпроса за обичания си град през 2023-та Димитров уточни точно Шанхай, до момента в който за обичан шампионат дефинира АТР 500 конкуренцията във Виена.
   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР