Григор Димитров спечели първия си мач на . Българинът се

...
Григор Димитров спечели първия си мач на . Българинът се
Коментари Харесай

Григор започна с бърз успех Australian Open

Григор Димитров завоюва първия си мач на. Българинът се оправи с Аслан Карацев след 7-6(3), 7-5, 6-2. Двубоят продължи 2 часа и 19 минути при слънце и температура от 37 градуса.

Във втория кръг Димитров ще играе със сърбина Ласло Джере. Джере се оправи с Зизу Бергс в четири сета. Това ще бъде първи мач сред двамата. Успехът на Джере над Бергс е първи за него изобщо в Мелбърн, до момента в който Григор към този момент има 13 победи и 1 загуба в първия кръг.

Срещу Карацев Димитров сподели ефикасна игра и позволи малко неточности. Той осъществя 30 уинъра и направи единствено 12 непредизвикани неточности. При противника му съотношението беше 30 уинъра и 48 непредизвикани неточности. Хасковлията също така реализира 15 аса и завоюва 49 от 57 разигравания на своя първи сервис.

В първия сет Гришо имаше единствено един късмет за пробив, само че Карацев го избави. Логично се стигна до тайбрек, в който равенството се резервира до 2:2. След това Димитров взе четири следващи точки и след това затвори сета.

Втората част беше идентична на първата. При 5-5 обаче Димитров проби след маратонски гейм. Карацев беше на крачка от рибрейк при 5-6 и 40:30, само че не съумя.

В третия сет Карацев загуби централизация и позволи пробив още при 2-3. След това Григор се развихри и не му даде късмет до края.

So smooth
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР