Григор Димитров си тръгва разочарован от Ролан Гарос, след като

...
Григор Димитров си тръгва разочарован от Ролан Гарос, след като
Коментари Харесай

Григор: Нещата се подобряват, но ми трябва още време ВИДЕО

Григор Димитров си потегля отчаян от " Ролан Гарос ", откакто загуби от Стан Вавринка и още веднъж не съумя да преодолее третия кръг в Париж. Българинът загуби след извънредно оспорван мач и след три тайбрек сета. Въпреки това той напуща френската столица с известна доза оптимизъм, защото изигра три срещи на доста високо равнище и играта му радикално друга от това, което показваше последните месеци.

" Доволен съм от играта си. С всеки минал ден нещата се усъвършенстват, само че ми би трябвало още време, още мачове. Отново съм на верния път. Надявам се да продължи това и идващите седмици ", показа Григор след отпадането си.

" Днес имах късмет, само че имах възприятието, че всичко бе против мен последните два дни.
Той изигра един от най-хубавите си мачове. Говорихме си с него в съблекалнята след мача. Ако продължи да играе в същия дух, може да стигне надалеч. Физически съм добре, душевен съм добре. Рамото се държа добре. Продължаваме напред ", добави Димитров.

" Не ми е прелестно сега, не мога да го укривам. Трябваше резултатът да е 3-0 сета за мен. Когато има двама положителни тенисисти, мачът се взема решение от 1-2 точки. Скъсах ракета по време на тайбрека. В най-тежките моменти, през вчерашния ден изключително, той игра на ръба на риска ", сподели още българинът./sportal.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР