Григор Димитров ще започне участието си на силния тенис турнир

...
Григор Димитров ще започне участието си на силния тенис турнир
Коментари Харесай

Идеална възможност за Гришо да спечели турнира в Дубай

Григор Димитров ще стартира присъединяване си на мощния тенис шампионат в Дубай против Малек Джазири от Тунис. Първата ни ракета е подложен под №1 в схемата на Dubai Duty Free Tennis Championships.
Надпреварата е с награден фонд от 2 623 485 $ и е от веригата АТР 500. До момента Гришо няма формален мач на равнище АТР против Джазири.
Джазири е на 34 години и сега е №116 в международната класация, а върховото му класиране е №47 от февруари предходната година.

По-рано през сезона взе участие на шампионата в София, като още на старта отстъпи на Максимилиан Мартерер от Германия. За последно Джазири игра на Чалънджър във Франция, където във втори кръг загуби от №235 Тобиас Камке.

Ако преодолее първия си конкурент, Димитров ще играе във втори кръг против Робин Хаасе или Паоло Лоренци, а Филип Колшрайбер е евентуалният 1/4-финален противник на Григор.

В половината на Димитров са още №3 в схемата Роберто Баутиста Агут и Ришар Гаске. Световният номер едно - Роджър Федерер, отхвърли присъединяване в Дубай.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР