Григор Димитров ще започне участието си на силния тенис турнир

...
Григор Димитров ще започне участието си на силния тенис турнир
Коментари Харесай

Григор срещу Макдоналд утре не преди 07:30 часа

Григор Димитров ще стартира присъединяване си на мощния тенис шампионат от сериите ATP 500 в Пекин на следващия ден не преди 07:30 часа сутринта българско време. Първата ни ракета започва с мач против участващия с " уайлд кард " американец Макензи Макдоналд.


Григор идва в китайската столица след достигането до полуфиналите в Чънду, където отпадна от бъдещия първенец Александър Зверев. Двамата с Макдоналд ще открият програмата на корт " Брад Дрюит ", където след срещата на нашия тенисист предстоят мачовете на сингъл Андрей Рубльов - Камерън Нори и Карен Хачанов - Лоренцо Музети.

Димитров има три мача с Макдоналд, като води на американеца с 2-1 победи в директните конфликти. За последно двамата се срещнаха на шампионата във Вашингтон по-рано през годината, като Гришо реализира двусетов триумф. Победата на Макдоналд е от Мастърса в Маями предходната година, а първият им дуел се игра на Аустрелиън Оупън през 2018, когато 32-годишният хасковлия записа сложен петсетов триумф.

Българинът е някогашен финалист в Пекин от 2016, когато загуби в разногласието за трофея от Анди Мъри с 4-6, 6-7 (2). Победителят от мача Макдоналд - Димитров ще се изправи на осминафиналите против един всред третия подложен в схемата Холгер Руне или канадеца Феликс Оже-Алиасим. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР