Григор Димитров ще започне участието си на "Ролан Гарос" с

...
Григор Димитров ще започне участието си на "Ролан Гарос" с
Коментари Харесай

Корав сърбин е първият съперник на Гришо в Париж

Григор Димитров ще стартира присъединяване си на "Ролан Гарос " с мач против 34-годишния Янко Типсаревич, отреди тегленият в Париж чоп.

Това ще бъде седми мач посред им, а двамата играха един против различен и в първия мач на Откритото състезание на Австралия по-рано тази година. Тогава Димитров завоюва в четири сета, само че общият баланс е в интерес на сърбина, който води с 4:2 победи.

При победа Димитров ще срещне във втория кръг спечелилия от мача сред поставения под номер 11 в схемата Марин Чилич (Хърватия) и Томас Фабиано (Италия).

Ако доближи до третия кръг на шампионата, Димитров евентуално ще играе с швейцареца Стан Вавринка, а на възможен осминафинал би го очаквал поставеният под номер 6 в схемата Стефанос Циципас от Гърция.

Водачът в международната класация Новак Джокович ще стартира шампионата с мач против полския колос Хурберт Хуркач, а при победа ще срещне квалификант или американеца Сам Куери.

В половината на Джокович попадна и миналогодишният финалист Доминк Тийм. Австриецът е подложен под номер 4 в схемата и ще играе с американеца Томи Пол в първия си мач.

Рафаел Надал, който търси 12-ата си купа в Париж, стартира шампионата с мачове против квалификанти в първите два кръга. Евентуално в третия кръг той ще играе с белгиеца Давид Гофен.

На четвъртфиналите той ще може да срещне японеца Кей Нишикори, до момента в който на полуфиналите е вероятен конфликт с Роджър Федерер. Швейцарецът, който е в четвъртината, в която е и Григор Димитров, играе на старта с италианеца Лоренцо Сонего, а във втория кръг го чака квалификант или тунизиецът Малек Джазири.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР