Григор Димитров ще започне срещу непоставен тенисист участието си на

...
Григор Димитров ще започне срещу непоставен тенисист участието си на
Коментари Харесай

Григор Димитров ще играе срещу непоставен тенисист във втория кръг в Стокхолм

Григор Димитров ще стартира против непоставен тенисист присъединяване си на шампионата по тенис за мъже от сериите АТР 250 в зала в Стокхолм. Българинът ще се изправи против французина Куентен Алис или индиеца Сумит Нагал, които ще се срещнат в първия кръг.

На шампионата в Стокхолм, който е с награден фонд 767 455 евро, ще се състезава единствено един българин, откакто в събота .

Алис, на 27 години, се намира на стотното място в последната класация на АТР. През тази година той е изиграл едвам 13 мача, като е спечелил осем и е изгубил пет. Неговият връстник Нагал е на 83-а позиция в АТР, макар че тази година е спечелил единствено пет дуела. Той има общо 15 победи в скромната си кариера.

Алис и Нагал в никакъв случай не са срещали Димитров на корта. При победа българинът, подложен под №3, зад Каспер Рууд и Андрей Рубльов, може да се изправи против осмия в схемата Лучано Дардери от Италия. Той обаче първо би трябвало да преодолее сънародника си Матео Беретини, а по-късно и спечелилия от мача сред американеца Александър Ковачевич и швейцареца Доминик Щрикер, който се завръща след дълго лекуване на травма.

Турнирът на закрито в Стокхолм, в който настоящ първенец е французинът Гаел Монфис, стартира в понеделник от 11:00 българско време.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР