Григор Димитров ще започне новия сезон с двубой срещу Факундо

...
Григор Димитров ще започне новия сезон с двубой срещу Факундо
Коментари Харесай

Григор Димитров започва новия сезон срещу непознат аржентинец

Григор Димитров ще стартира новия сезон с дуел против Факундо Багнис. Аржентинецът се класира за осминафиналите на шампионата в Мелбърн след победа с 6:3, 5:7, 6:3 над Анди Мъри. До момента Димитров и Багнис не са се изправяли един против различен.

Двубоят стартира рановстойно, като в първите шест гейма и двамата съперници завоюваха подаванията си. Впоследствие обаче международният №76 стартира да нападна доста по-прецизно и записа първия пробив в мача, след който се наложи с 6:3 в откриващия сет.

Мъри заигра доста по-добре при започване на втората част и поведе с 4:1, само че по-късно в представянето му настъпи осезателен спад и Багнис съумя да възвърне равенството, като паритетът се резервира до 5:5. Трикратният първенец от Големия шлем обаче си върна водачеството с гейм на нула, след което реализира единственият си пробив в мача и съумя да изравни резултата в конфликта след 7:5.

Британецът на два пъти поведе при започване на заключителния сет, само че Багнис показва доста по-добра физическа кондиция, с помощта на която записа нов пробив и взе задатък от 4:2. Мъри прекъсна серията на съперника си, само че този гейм бе последният, извоюван от някогашния №1 в мача, и аржентинският тенисист победи с 6:3, 5:7, 6:3.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР