Григор Димитров ще участва в третото издание на турнира от

...
Григор Димитров ще участва в третото издание на турнира от
Коментари Харесай

Гришо пак ще играе пред родна публика догодина

Григор Димитров ще взе участие в третото издание на шампионата от категория ATP 250 Garanti Koza Sofia Open. Състезанието ще се организира през февруари в зала " Арена Армеец ". Димитров пропусна първото издание на шампионата, а през предходната година освен дебютира в конкуренцията, само че и завоюва купата, която ще пази през 2018 година, съобщи Sporta.bg.

Григор удостовери присъединяване си на Sofia Open 2018 със особено видеообръщение, което бе излъчено по време на днешната конференция в хотел " Маринела”, в която взеха присъединяване министърът на младежта и спорта Красен Кралев, президентът на БФТенис Стефан Цветков, шефът на шампионата Пол Макнами и членът на Борда на шефовете на Garanti Koza Ерден Билгинер. Организаторите обаче не разкриха кои други известни имена ще се включат в шампионата.

" Много се веселя да споделя, че още веднъж ще играя в зала " Арена Армеец”. Благодаря ви за поддръжката, до нови срещи”, сподели най-хубавият български тенисист в обръщението си към родните почитатели на аристократичния спорт.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР