Григор Димитров ще участва на турнира от сериите АТП 250

...
Григор Димитров ще участва на турнира от сериите АТП 250
Коментари Харесай

Григор Димитров ще играе на турнира в Женева следващата седмица

Григор Димитров ще взе участие на шампионата от сериите АТП 250 в Женева идната седмица, откакто получи покана за главната скица от уредниците. Това ще бъде трето присъединяване на Димитров в конкуренцията след 2019 и 2021 година.


Официалният уебсайт на шампионата показва българския тенисист с ласкави думи: " Победителят от АТП Финалите през 2017 и някогашен номер 3 в света, троент полуфиналист в шампионатите от Големия шлем, Григор Димитров остава един от най-харесваните играчи в Тура. Със своя страховит бекхенд с една ръка неговата игра радва тенис пуристите. В последните два шампионата той записа загуби от Карлос Алкарас и Новак Джокович след здрава борба. Григор Димитров идва в Женева с огромна упоритост и има оръжията да бъде забъркан в борбата за купата ".

Водач на схемата в швейцарския град ще бъде четвъртият в света Каспер Рууд от Норвегия, първенец от последните две години, а присъединяване ще вземе още един тенисист от топ 10 - Тейлър Фриц (9). Турнирът в Женева ще се организира в интервала 21-27 май и ще е последна инспекция за играчите преди Ролан Гарос. Откритото състезание на Франция стартира на 28 май и ще продължи до 11 юни. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР