Григор Димитров ще търси реванш за стара загуба от Джон

...
Григор Димитров ще търси реванш за стара загуба от Джон
Коментари Харесай

Григор ще мъсти на местен любимец

Григор Димитров ще търси реванш за остаряла загуба от Джон Милман в първия си мач поединично на тенис шампионата в Бризбейн (Австралия). Представителят на домакините надигра Питър Полански (Канада) със 7:6 (4), 6:0 в мач от първия кръг, в който българинът почиваше. Димитров до момента не се е срещал с 28-годишния Милман на шампионат от календара на АТП, само че има загуба с 3:6, 4:6 на „ Чалънджър “-а на трева в Нотингам (Великобритания) през далечната 2010-а, когато бе едвам на 18 години.

Вторият мач сред двамата е на следващия ден, а до тогава Григор загрява с конкуренцията на двойки. В първия кръг българинът и американският му сътрудник Райън Харисън взеха сложна победа с 6:3, 1:6, 10:5 над австралийски дует, формиран от Джордан Томпсън и легендата Лейтън Хюит, който се завърна на корта след 2-годишно неявяване.

„ Григор е необикновен, без значение дали играе на сингъл, двойки или тройки – пошегува се Харисън. – Винаги бих се съгласил да играя с него, доста благополучен съм от тази опция. “

Двамата не престават присъединяване си през днешния ден против друга локална двойка – Ник Кириос и Мат Рийд. Скандалната звезда Кириос е и измежду евентуалните противници на Димитров в полуфиналите на сингъл.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР