Григор Димитров ще стартира сезона си на твърди кортове в

...
Григор Димитров ще стартира сезона си на твърди кортове в
Коментари Харесай

Първи заявен турнир през август: Ето къде Григор Димитров ще открие сезона на хард в САЩ!

Григор Димитров ще започва сезона си на твърди кортове в Съединени американски щати с присъединяване на АТР 500 конкуренцията във Вашингтон, която ще се организира в седмицата сред 31 юли и 6 август. Турнирът в американската столица се е трансформирал в една от наложителните спирки за най-хубавия ни тенисист през последните години, като това ще бъде неговата трета поредна поява в надпреварата, носещо името Citi Open.

Турнирът във Вашингтон надалеч не е измежду най-успешните за нашия съотечественик, който в седемте си участия единствено един път е достигал до четвъртфиналите, като това се случва през лятото на 2013-а. При последното си присъединяване през предишния сезон първата ни ракета записа победа над Адриан Манарино на старта и доближи до осминафиналната фаза, където обаче бе спрян от Себастиан Корда в три сета. 

Както всяка година, по този начин и в идното издание на конкуренцията ще се включат мнозина топ състезатели, измежду които най-силно се отличават имената на Даниил Медведев, Ник Кирьос, Анди Мъри, Гаел Монфис, Феликс Оже-Алиасим, Тейлър Фриц и Франсис Тиафо, до момента в който при дамите ще можем да следим Елина Свитолина, Коко Гоф, Джесика Пегула, Виктория Азаренка и Каролин Гарсия.

Players confirmed for Washington tournament:
ATP - Murray, Kyrgios, Fritz, Monfils, Auger-Aliassime, Dimitrov, Tiafoe, Medvedev
WTA - Svitolina, Stephens, Garcia, Gauff, Pegula, Azarenka, Kasatkina
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР