Григор Димитров ще срещне нидерландеца Ботик ван де Зандсхулп в

...
Григор Димитров ще срещне нидерландеца Ботик ван де Зандсхулп в
Коментари Харесай

Димитров ще играе срещу Ботик ван де Зандсхулп в Париж

Григор Димитров ще срещне нидерландеца Ботик ван де Зандсхулп в първия кръг на шампионата от сериите Мастърс в Париж, който стартира в понеделник. Това ще бъде последният шампионат за сезона за българския тенисист, който по-късно през днешния ден ще се изправи против Даниил Медведев в полуфиналите във Виена.

32-ят в света Димитров и 35-ят Ван де Зандсхулп са си разменили по една победа до момента, като българинът завоюва в Мелбърн (АТП 250) при започване на годината, а нидерландецът се наложи на тревата в Куинс през юни. Победителят от този мач ще срещне 13-ия подложен Матео Беретини от Италия или квалификант във втори кръг, до момента в който евентуален противник на осминафиналите е международният номер 1 Карлос Алкарас.

В Париж своето завръщане на корта за първи път от Ю Ес Оупън насам на сингъл, ще направи вторият в международната класация Рафаел Надал. Той почива в първи кръг, а по-късно ще срещне Роберто Баутиста Агут или Томи Пол. След известна пауза в Париж се завръща и сърбинът Новак Джокович, който завоюва купите в Тел Авив и Астана. На старта Джокера ще срещне Диего Шварцман или Максим Креси.

Мастърсът в Париж ще бъде последният шампионат в кариерата на французина Жил Симон, който в първия кръг се изправя против британеца Анди Мъри.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР