Григор Димитров ще срещне добре познатия си съперник Фелисиано Лопес

...
Григор Димитров ще срещне добре познатия си съперник Фелисиано Лопес
Коментари Харесай

Григор: Целта ми е финалният Мастърс

Григор Димитров ще срещне добре познатия си противник Фелисиано Лопес в първи кръг на Мастърса в Синсинати, който стартира през днешния ден, оповестява sporta.bg  Първата ни ракета ще мери сили с коравия испанец на следващия ден (16 август) след 19 часа българско време. Гришо показа упованията си преди шампионата, който е един от обичаните му в календара на АТР. Той похвали уредниците и, не на последно място, съобщи каква е огромната му цел през сезона.

" Ще се опитам да се любувам на седмицата, колкото мога. Особено преди цялата полуда в Ню Йорк, която следва. Турнирът в Синсинати се развива доста добре и от година на година някои неща стават все по-добри и по-добри. Турнирният шеф поставя неимоверни старания, с цел да изведе конкуренцията до толкоз високо качество. Всяка година тук се усещам все по-прекрасно и по-прекрасно ", съобщи Григор.

" Играчите правят оценка публиката, без значение дали са на централния корт, или на корт №5. И без значение дали става въпрос за Америка, Европа или Азия ".

Българинът показа и огромната си цел през този сезон. " Никога не съм играл на финалния Мастърс в Лондон, откакто на няколко пъти бях близо. Това е една от задачите, които постоянно съм желал да реализира. Имам положителни шансове, само че знаейки, че съм в добра позиция, напрежението е още по-голямо. Развълнуван съм преди идните седмици ", сподели Димитров.

В момента той е на 9-а позиция по пътя към финалния шампионат при мъжете всяка година. За да взе участие в Лондон, Гришо би трябвало да се намърда измежду най-хубавите 8 по извоювани точки през календарната година. Иначе той се показва много сполучливо в Синсинати, като предходната година малко не му стигна за финала. Тогава той отпадна на крачка преди него от бъдещия първенец Марин Чилич.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР