Григор Димитров ще се включи не само в надпреварата на

...
Григор Димитров ще се включи не само в надпреварата на
Коментари Харесай

Димитров и Оже-Алиасим ще играят на двойки в Мадрид


Григор Димитров ще се включи освен в конкуренцията на сингъл на идния Мастърс шампионат в Мадрид, само че и в тази на двойки. Първата ни ракета ще бъде част от доста забавен тандем, като негов съотборник ще е международният №9 Феликс Оже-Алиасим. Това стана ясно след публикуването на листата с участници.

До момента Димитров и Оже-Алиасим не са играли дружно на двойки, само че са се изправяли един срешу различен два пъти на сингъл. Това се случи в Куинс през 2019 година и в Ротердам година по-късно, като и двата конфликта приключиха с триумф за канадеца.

Предстоящият шампионат на двойки ще бъде втори за Оже-Алиасим от началото на сезона на клей, откакто със Стан Вавринка отстъпиха пред Томислав Бъркич и Никола Чачич в първи кръг в Монте Карло. От своя страна Димитров е играл на двойки единствено един път през годината – на ATP 250 шампионата в Мелбърн, където дружно с Давид Гофен стигна до осминафинал.

До момента Оже-Алиасим несъмнено се показва под упованията в сезона на клей. Канадецът изненадващо отпадна още на осминафинал в Маракеш, където бе първи подложен, след което загуби от Лоренцо Музети във втори кръг в Монте Карло. От своя страна Димитров изигра най-силния си шампионат от началото на годината точно в Княжеството, достигайки до полуфинал.

Тазгодишното издание на Мастърс шампионата в Мадрид ще се организира в интервала 1-8 май.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР