Григор Димитров ще се обедини в тандем с белгиеца Давид

...
Григор Димитров ще се обедини в тандем с белгиеца Давид
Коментари Харесай

Григор ще се сдобрява с Гофен на корта

Григор Димитров ще се сплоти в тандем с белгиеца Давид Гофен, за който се трансформира в проклинание тази пролет. Двамата ще играят дружно в конкуренцията на двойки на шампионата от сериите „ Мастърс “ в Монте Карло идната седмица. Последната им среща на корта бе на полуфинала в Ротердам през февруари, когато удар на българина отскочи от мрежата и от ракетата на белгиеца преди да се забие в окото му. Инцидентът извади Гофен от игра за повече време от предстоящото, а в единствения си мач от този момент тенисист №10 в света взе единствено гейм от непретенциозния португалец Жоао Соуса.

Първите противници на двамата в Монте Карло са французите Адриан Манарино и Фабрис Мартен, а при триумф ще се срещнат с №8 в схемата Иван Додиг (Хърватия) и Раджийв Рам (САЩ).

Любопитно е, че Димитров и Гофен може да са изправят един против различен в конкуренцията на сингъл, в случай че преодолеят противниците си до четвъртфиналите. Григор е подложен под №4 в схемата и стартира напряко във втория кръг, където ще срещне спечелилия от мача сред Филип Крайнович (Сърбия) и Паоло Лоренци (Италия). Сред вероятните му последващи противници са обичайно мощните на клей испанци Алберт Рамос Виньолас и Роберто Баутиста Агут, а лидер на половината от схемата е „ Краля на клея “ Рафаел Надал.

Григор пък загря с победа в Княжеството – квартетът му дружно с Новак Джокович, Томаш Бердих и Марин Чилич надигра братята Александър и Миша Звереви, Доминик Тийм и Гофен в благотворително шоу под егидата на принц Албер II.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР