Григор Димитров ще се изправи срещу Карен Хачанов в първия

...
Григор Димитров ще се изправи срещу Карен Хачанов в първия
Коментари Харесай

Григор Димитров стартира срещу руснак във Виена


Григор Димитров ще се изправи против Карен Хачанов в първия кръг на започващия в понеделник шампионат от категория ATP 500 във Виена на закрито. Това дефинира изтегленият през днешния ден чоп на конкуренцията в австрийската столица. Досега двамата не са спорили един против различен в формален мач, само че имат един дуел между тях на демонстративно събитие в Хърлингам през 2018-а на трева - победа за Григор с 6:7 (6), 6:4, 10:6.

This is the singles main draw!
— Erste Bank Open (@ErsteBankOpen)
Ако се оправи със 17-ия в международната класация руснак, във втория кръг Димитров ще срещне спечелилия от мача сред третия в схемата Стефанос Циципас и Ян-Ленард Щруф. В четвъртината на Гришо е още канадецът Денис Шаповалов, а на полуфиналите е вероятен конфликт против международния №1 Новак Джокович.

В схемата на двойки Димитров пък ще си партнира с положителния си другар Стан Вавринка, а жребият не беше изключително благоразположен към тях, като в първия кръг те ще би трябвало да се изправят против първенците от Откритото състезание на Австралия и сложени под номер 2 Раджийв Рам и Джо Солсбъри.

Както е известно, Димитров има още работа за извършване в Белгия. Днес не по-рано от 18:30 часа най-хубавият ни тенисист излиза на централния корт в Антверп, с цел да се бори за място на финала на шампионата от категория ATP 250 против коравия австралиец Алекс Де Минор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР