Григор Димитров ще се изправи срещу германеца Ян-Ленард Щруф или

...
Григор Димитров ще се изправи срещу германеца Ян-Ленард Щруф или
Коментари Харесай

Димитров започва с Милман или Щруф в Индиан Уелс

Григор Димитров ще се изправи против германеца Ян-Ленард Щруф или Джон Милман от Австралиля във втория кръг на шампионата от сериите Мастърс в Индиан Уелс.

Първата ракета на България е подложен под номер 26 в главната скица и по този метод отмора в първия кръг на конкуренцията. Димитров има две победи от два мача против Милман досега, до момента в който с Щруф са си разменили по един триумф. При триумф в първия си мач Григор може да срещне третия подложен в схемата Александър Зверев в третия кръг. За Димитров шампионатът в Индиан Уелс ще бъде първо излизане на корта след края на Откритото състезание на Австралия, като той пропусна няколко шампионата, в които трябваше да взе участие, поради травма в рамото.

Водачът в схемата Новак Джокович ще се изправи против квалификант във втория кръг, а в третия може да срещне австралиеца Ник Кирьос, който предходната седмица завоюва купата в Акапулко. Световният номер 2 Рафаел Надал стартира против американеца Джаред Доналдсън или квалификант, до момента в който Роджър Федерр ще играе против италианеца Андреас Сепи или Петер Гойовчик от Германия. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР