Григор Димитров ще се изправи срещу Диего Шварцман в мач

...
Григор Димитров ще се изправи срещу Диего Шварцман в мач
Коментари Харесай

Ето кой е следващият съперник на Григор Димитров в Мадрид

Григор Димитров ще се изправи против Диего Шварцман в мач от 1/16-финалите на Мастърс шампионата в Мадрид. Двубоят ще се организира на корта „ Аранча Санчес “ и е четвърти в програмата за деня в испанската столица, като ще започва не по-рано от 17:00 часа.

В първия кръг Димитров отстрани Максим Креси, до момента в който Шварцман в профил Беноа Пер. До момента двамата са играли един против различен три път, като салдото е 2:1 в интерес на българина. Последният им дуел бе в първи кръг на Уимбълдън през 2017 година, когато Григор се наложи с 7:6 (4), 6:2, 6:2.

Вчера Григор Димитров се класира за втория кръг на двойки на шампионата по тенис от сериите Мастърс в испанската столица Мадрид с награден фонд 6,58 милиона евро. Българинът и канадецът Феликс Оже-Алиасим надвиха точно над аржентинците Диего Шварцман и Максимо Гонсалес с 6:3, 7:6(8) за 110 минути.

Програмата на корта стартира в 13:00 часа с мача сред Роберто Баутиста Агут и Даниел Еванс, след което следват два дуела от конкуренцията при дамите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР