Григор Димитров ще се изправи срещу Даниил Медведев в първия

...
Григор Димитров ще се изправи срещу Даниил Медведев в първия
Коментари Харесай

Гришо и Медведев откриват програмата на централния корт на Мастърс турнира в Париж

Григор Димитров ще се изправи против Даниил Медведев в първия мач от днешната стратегия на централния корт на Мастърс шампионата в Париж. Двубоят е плануван за 12:00 ч. българско време.
Прочетете още
До момента двамата са играли един против различен осем пъти, като салдото е 6-2 в интерес на Медведев. Димитров е в серия от три следващи загуби против руснака, като последните им два мача бяха през сегашния сезон – на осминафинала във Виена предходната седмица (6-3, 2-6, 4-6) и на полуфинала в Ротердам през февруари (1-6, 2-6). 

При възможна победа, конкурент на Димитров на осминафинала в „ Берси “ ще бъде Александър Бублик или Николас Джари.

След дуела сред Медведев и Димитров следва един от най-интересните мачове за деня – този сред Стефанос Циципас и Феликс Оже-Алиасим. Новак Джокович ще изиграе първия си мач на сингъл от месец и половина насам, а Александър Зверев и Яник Синер също ще излязат на централния корт.

В различен доста завладяващ конфликт, защитаващият купата Холгер Руне се изправя против Доминик Тийм. При възможна победа, датчанинът ще резервира шансове за класиране на Финалите, като в това време ще отстрани Тейлър Фриц от конкуренцията към Торино.

Днес ще има и други мачове с българско присъединяване. Пьотр Нестеров ще опита да преодолее Матик Димич (№1676) на М15 шампионата в Ал Захра, до момента в който Александър Донски се изправя против Гуелфо Балдовинети (№1556) на М15 конкуренцията в Монастир.

При дамите Изабелла Шиникова стартира присъединяване си на W25 шампионата в Монастир с мач против Елиеса Ванлангендок (№696).
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР