Григор Димитров ще се изправи срещу Даниил Медведев в мач

...
Григор Димитров ще се изправи срещу Даниил Медведев в мач
Коментари Харесай

Димитров и Медведев откриват програмата на Централния корт в Париж по обяд

Григор Димитров ще се изправи против Даниил Медведев в мач от втория кръг на последния за годината шампионат от сериите Мастърс 1000 във френската столица Париж. Срещата сред двамата тенисисти е първа в програмата на Централния корт и ще стартира не преди 12:00 часа българско време.


Григор стартира с трисетов триумф над Лоренцо Музети, откакто надигра италианеца и на старта във Виена. Сега за 32-годишния хасковлия още веднъж следва дуел с Медведев, който отстрани българина в австрийската столица преди седмица след поврат с 3-6, 6-2, 6-4. Руснакът почива в първи кръг в Париж като подложен под номер 3 в главната скица на конкуренцията.

Двамата с Димитров имат осем мача между тях, като Медведев води безапелационно в директните конфликти с 6-2 победи. Той завоюва последните им три дуела – по-рано през годината в Ротердам и още веднъж във Виена предходната 2022.

Победителят от деветия им мач ще се изправи на 1/8-финалите против казахстанеца Александър Бублик, който в профил представителя на Чили Николас Джари в два сета. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР