Григор Димитров ще пропусне началото на сезона на трева. Първата

...
Григор Димитров ще пропусне началото на сезона на трева. Първата
Коментари Харесай

Стартът на тревния сезон се отлага: Григор се отказа от следващия турнир в програмата си

Григор Димитров ще пропусне началото на сезона на трева. Първата ни ракета трябваше през идната седмица да се включи в главната скица на надпреварата в Щутгарт, само че е решил да си вземе малко по-дълга отмора след края на Ролан Гарос и в последна сметка няма да го забележим в немския град, където до момента не беше реализирал победа при двете си участия. Самият Гришо загатна за нещо сходно още при вчерашното си изявление пред Евроспорт, в което призна по какъв начин съгласно него в този момент е нужно да прекара няколко дни отвън кортовете и е допустимо да предприеме известни промени в графика си.

Все отново надпреварата в Щутгарт несъмнено предвещава да бъде доста забавно, тъй като ще забележим завръщането на Ник Кирьос, който отсъстваше от Тура през целия сезон до момента, откакто мина през интервенция на коляното, а компания ще му вършат още Александър Зверев, Тейлър Фриц, Франсис Тиафо, Хуберт Хуркач, Лоренцо Музети и двукратния първенец Матео Беретини.

Димитров пък се чака да се завърне за началото на квалификациите на ATP 500 конкуренцията в Куинс, които ще започват на 17 юни, а седмица по-късно ще го забележим и на ATP 250 шампионата в Ийстбърн, където за последно е играл преди 12 години, когато доближава до четвъртфинал на сингъл и полуфинал на двойки.

Stuttgart update:
OUT: Dimitrov, both SE spots
IN: Barrere, Bonzi, Altmaier, Kubler
Next: Moutet
— Entry List Updates (@EntryLists)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР