Григор Димитров ще научи името на първия си съперник на

...
Григор Димитров ще научи името на първия си съперник на
Коментари Харесай

Григор Димитров научава съперника си в Монте Карло


Григор Димитров ще научи името на първия си противник на Мастърс шампионата в Монте Карло. Церемонията по тегленето на жребия ще стартира към 18:00 часа българско време в петък, а на 9 април започват дуелите.

Именно в Княжеството следва най-тежката задача за отбраняване на точките за първата ни ракета. През предходната година българинът доближи до полуфинал, след победа над тенисисти като Каспър Рууд и Хуберт Хуркач. Това му обезпечи 360 точки.

След това в сезона на клей, в Барселона Димитров има да пази 45 точки, а в Мадрид 90, като и на двата шампионата загуби в трети кръг.

Сред звездите в Монте Карло тази година са Новак Джокович, Стан Вавринка и Анди Мъри.

Рафаел Надал се отдръпна от присъединяване преди няколко дни и се чака да се завърне за шампионата в Барселона. Карлос Алкарас и Феликс-Оже Алиасим също няма да вземат участие.

Григор Димитров и Хуберт Хуркач ще вземат участие в шампионата на двойки на Мастърса в Монте Карло. Двамата са се записали при каретата, като ще се възползват от опцията за повече спортен тенис на алена настилка.

Турнирът в Княжеството е първи от сериите АТР 1000 на клей, а измежду имената при двойките има и други забавни тандеми: Карен Хачанов/ Андрей Рубльов, Холгер Руне/ Тейлър Фриц, Диего Шварцман/ Яник Синер.

В последния си сингъл мач Димитров отпадна на Мастърс шампионата в Маями след проваляне от Яник Синер в трети кръг.
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: Още доста от Алкарас – Синер, апелирам
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР