Григор Димитров ще излезе за трети пореден ден на корта,

...
Григор Димитров ще излезе за трети пореден ден на корта,
Коментари Харесай

В търсене на нов реванш: Григор излиза за трети пореден ден на корта в Шанхай

Григор Димитров ще излезе за трети следващ ден на корта, като ще се опита да се класира за втора поредна година за 1/4-финалната фаза на Мастърса в Шанхай. Българинът записа страхотна победа тази заран над Алексей Попирин, като не загуби нито една точка в първите 4 гейма на втория сет и накара първенеца от Монреал да наподобява изцяло беззащитен на корта.

Утре българинът ще има опция да вземе още един реванш, изправяйки се против 19-годишния Якуб Меншик, от който загуби във втория кръг на Мастърса в Мадрид. Тийнейджърът през актуалната седмица надделя миналогодишния финалист Андрей Рубльов, само че в никакъв случай до момента не е играл в четвъртия кръг на шампионат от толкоз висока категория и несъмнено опитът ще е напълно на страната на първата ни ракета.

Двубоят сред Димитров и Меншик е подложен под номер три в програмата на Show Court 3 и ще започва някъде след 11:30 часа българско време, а вие още веднъж бихте могли да налюдавате мача в действително време, в случай че се възползвате от линковете на нашия уебсайт:

Програмата за Show Court 3 в Шанхай (сряда)

1. Даниил Медведев - Стефанос Циципас (започват не преди 08:00 часа)

2. Томи Пол - Томаш Махач (започват не пред 09:00 часа)

3. Григор Димитров - Якуб Меншик

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР