Григор Димитров ще излезе след броени минути за своя дебютен

...
Григор Димитров ще излезе след броени минути за своя дебютен
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Григор Димитров излиза в дебютния си мач от клей сезона

Григор Димитров ще излезе след броени минути за своя дебютен дуел на червени кортове през сезона. Българинът тренира интензивно през последните дни, с цел да е в топ форма на Мастърса в Монте Карло, откъдето пази положителни мемоари и може да се похвали с два достигнати полуфинала. Първата ни ракета е подложен под номер 9 в шампионата и на старта ще премери сили с локалния представител Валентин Вашеро, който в никакъв случай не е печелил мач на равнище ATP.

 Днес обаче Григор ще излезе в дуел от главната скица на двойки, в която си партнира със Себастиан Корда. Двамата към този момент имат взаимен опит в карето, като доближиха до 1/4-финалите в Бризбейн, а през днешния ден ще имат тежката задача да преодолеят съпротивата на Марсело Аревало и Мате Павич, които са печелили съвсем всичко в света на двойковите съревнования.

Срещата е трeta в програмата на корт номер 2 и ще стартира след края на конфликта сред Даниел Алтмайер и Корентен Муте, само че не по-рано от 15:00 часа българско време, а вие още веднъж бихте могли да я наблюдавате онлайн в нашия уебсайт посредством следните линкове:

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР